Det er mange i Norge som elsker kake og vi nordmenn har mange ulike og deilige kaker å velge mellom om man riktig skal kose seg,enten det er en avslappende helgekveld sammen med kjæresten eller om man skal i bursdag til en god venninne. En av de aller mest populære kakene i landet kalles suksessterte.
Den har en karakteristisk mandelbunn og en herlig gul krem på toppen som får mange til å drømme om denne kaken og den er selvsagt aller ferskest og best hjemmelaget. Til» suksessterten» suksessterten så behøver man først og fremst en stor kakeform på omtrent 24 til 30 diameter avhengig av hvor mange mennesker man skal bake til og om det er et kjempestort eller lite og intimt arrangement som det er snakk om.Først og fremst setter man igang med eggehvitene og pisker disse helt stive. Deretter skal man vende malt mandelmasse og melis inn i denne blandingen slik at man får en ganske fast blanding.Hell fløte sammen med ekte vaniljestang og eggeplommer og sukker i en kjele helt til man når en middels temperatur og det er viktig at denne blandingen får god tid på seg slik at den blir fast og kremete. Denne kremen skal tilsettes smør og så steker man bunnen og legger kremen oppå.