Gulrotkake er blitt en klassiker og er nå for tiden mer populær enn noen gang! Denne kaken er populær av mange grunner men mest av alt på grunn av at den blir så utrolig saftig og den vil også holde seg i mange dager om man tar godt vare på den og oppbevarer den kjølig.
Gulrotkake, en saftig kake som passer til alle anledninger
«Gulrotkake»gulrotkake er en fristende og vannvittig deilig kake som passer både til jobbfesten og om man skal ha med seg noe godt til niesen eller nevøen din sin bursdagsfeiring blant annet.Aller helst så bør den spises samme dag som den er laget,for det er da den smaker aller best så om du har gode venner eller en samboer som også elsker gulrotkake så passer det ypperlig å dele den sammen med dem.Aller først så skal man vispe sammen sukker og olje i en stor bakebolle.Deretter så pisker man bare inn eggene lett til man får en ganske så tykk røre. Det beste er å bruke olje og ikke smør for da vil kaken bli enda mer saftig og holde seg lenger.Bland så bakepulver,kanel,natron og mel sammen slik at det blir en jevn og lekker røre og så skal man rive gulrøttene og til slutt vende dem inn i kakerøren før man så setter den inn i ovnen på 175 grader omtrent og lar den kose seg i ovnen 40 minutter eller mer,det kommer an på hvilken konsistens man ønsker.Så er det tid for å lage den deilige ostekremen og dette er virkelig prikken over i-en på gulrotkaken og det som mange liker aller best med denne deilige kaken.Dette er enkelt for det er bare da å blande smør,melis og kremost sammen med et lite hint av ekte vanilje for å få den deilige smaken.