Hvem ønsker vel ikke iblant å føle seg som en ordentlig prinsesse?Dette kan man vel stortsett kjenne seg igjen i enten man er 5 år gammel eller godt inne i 30-årene og forlengst er blitt voksen.
Uansett om man er ung eller voksen så vil denne lekre oppskriften på prinsessekake falle i smak for alle og enhver og særlig for kvinner. Aller helst baker man denne kaken om man skal i bursdagen til niesen sin og hun og alle vennene i besøket kommer til å være deg evig takknemlig.
Denne kaken er rask og enkel å lage bortsett fra at det vil gå litt tid til heving og andre ting som følger med.Denne kaken skal fylles med en himmelsk god vaniljekrem i tillegg til rosiner og kanel for å få den karakteristiske og gode smaken.»Prinsessekake»prinsessekake kan man også lage noen dager i forveien og så fryse ned for den egner seg veldig godt til dette og vil holde seg saftig lenge uansett.Smør og melk blandes og varmes opp i en liten kjele til temperaturen når 37 grader omtrent,dette for å tilpasse temperaturen til gjæren som trives best og formerer seg mye under denne temperaturen.Man smuldrer så denne gjæren over den lunkne blandingen med smør og melk og blander også inn kardemomme,salt og sukker i tillegg til litt bakepulver for å få et enda luftigere resultat til slutt.Bland alt godt til du får en jevn deig og sett deigen på et sted det er varmt slik at gjæren får gjort underverker og deigen plutselig er dobbelt så stor og luftig.Del så denne deigen i to og pass på at du kjevler hver av deigbitene til en avlang og rektangulær bit som du så legger vaniljekrem sammen med rosiner og kanel og strø over vakkert perlesukker for å få en lekker prinsessekake.Etterpå steker man prinsessekaken på 200 grader i omtrent 30 minutter og pensler den med egg for å gjøre den lekker og glinsende. Etter at den har avkjølt seg i en time eller mer så er det på tide å pensle på glasuren,dette vil gi kaken en søtere smak. Om man skal lage den noen dager før besøket så anbefales det da å fryse kaken men uten melisglasuren på.