Sokrates uttalte en gang at livet var deilig bare man som person var karaktersvak nok til å nyte det. Franskmenn har en lang tradisjon på både å nyte livet og har klart å gjøre en kunst ut av dette.»Livsnytelse» livsnytelse på fransk går gjerne gjennom magen og enten man skal kose seg med en deilig bedre middag med god rødvin til eller man nyter en deilig munnfull med søtsaker på en av de mange franske cafeene i Paris eller en annen by i Frankrike så skal man leve godt. I denne artikkelen skal vi ta for oss en fransk spesialitet,nemlig delikate vannbakkels med sitronkrem inni.
Ekte franske vannbakkels med deilig sitronkrem inni
Om man gjør det på den franske måten så skal man begynne allerede dagen i forveien med å lage disse små lekkerbiskene,da blir de enda bedre. Man presser sitronsaften og blander denne med sukker,juice fra sitronene,skall av sitronene sammen med eggeplommer og varmer så denne blandingen til den begynner å bli kremete og den tykner,da har man gjort det man skal og konsistensen vil bli helt perfekt.Så skal denne kremen vendes sammen med kremfløte for å få en enda mer silkemyk konsistens.Så skal man lage vannbakkels og steke dem 15 minutter på 180 grader,disse skal så avkjøles før de fylles med krem.